Aku Lagi Ana Perkoro Gedhe

Aku Lagi Ana Perkara Gedhe Ono kancaku, Mei Sin. Nangis sesenggukan nang juragan keong – Marjuki. Laopo sin nangis ngunu? Tulung.. aku wis ra kuwat… Tulung ya… Sing isa tak andhalke mek kowe wae… Aku ra iso ngomong karo bosku meneh. Ono opo, bosmu ? Wis, pokoke aku gak nyaman gumbul karo bosku lawas. PikiraneLanjutkan membaca “Aku Lagi Ana Perkoro Gedhe”