Momen Lebaran Momen Jualan

Romli riyoyoan budhal sakrombongan marani keluarga gawe minal aidzinan. Wis dadi tradisi bongsone awak dewe, mari poso riyoyo kumpul keluarga njaluk pengapuro. Romli juragan majun nduwe sambi an anyar dadi agen asuransi. Sik tas ndaftar. Mumpung akeh dulur, kesempatan dodolan asuransi. Prodak apik, perusahaane jelas gedhe pisan, opo maneh aku lak juragan sukses, mosok yoLanjutkan membaca “Momen Lebaran Momen Jualan”